ACTO

Over dit project

ACTO

Acto werd in 1980 opgericht en ontwikkelt en levert sindsdien een compleet ERP-platform voor project- en servicemanagement aan bedrijven in de bouwsector

Competitief voordeel

“Wij bedienen in de regel de middelgrote en grote bedrijven. Die willen we een competitief voordeel geven door het inzetten van best practice branchemodellen voor bijvoorbeeld utiliteit, infra, marine en offshore, industrie en woningbouw, aangevuld met specifieke functionaliteit voor processen waarmee onze klant zich onderscheidt van de concurrent.” Aldus Willem Verhoef.

Sneller ontwikkelen

Ondanks dat de huidige applicaties van Acto functioneel uitstekend voldoen, mist het bedrijf een hoge mate van flexibiliteit in functionaliteit. Daarnaast wordt er apart ontwikkeld voor client, web en mobile. Acto zocht daarom een platform om veel sneller en tegen lagere (beheer)kosten te ontwikkelen.

Proof of Concept

“Mooi om te zien dat Thinkwise in vijf dagen één van je belangrijkste applicaties kan nabouwen. En dat het ook werkt. Dat was ik nog nooit eerder tegen gekomen.”

Resultaat

“We zijn na een zeer gedegen selectie en leerperiode pas een half jaar bezig, maar leveren nu al de eerste functionele applicaties op. Het plan is om in 2018 de eerste concrete producten klaar te hebben om naar klanten te kunnen uitrollen.”

Klik op de afbeelding voor de volledige referentiecase

Lees nu de customer case story van Acto!

Categorie
Bouw/Vastgoed, Software