Spectrum-AG

Partner - Fizor

fizor

Fizor logo

15 jaar ERP-specialist

fizor. is de business partner met ruim 15 jaar ervaring met ERP implementaties bij o.a. Productiebedrijven, (farmaceutische) Groothandels, Logistiek en Overheid. Waar wij voorheen met standaard softwarepakketten werkten, zijn we inmiddels volledig over op low-code/no-code.

Met honderden implementaties, migraties, upgrades en maatwerktrajecten op standaard softwarepakketten in ons verleden, zijn wij stellig in onze overtuiging: Thinkwise is het meest flexibele, schaalbare en duurzame core-systems platform voor onze klanten.

Met het Thinkwise platform bieden wij onze klanten een op maat gesneden kostuum dat naadloos op de processen aansluit en wat meegroeit daar waar de organisatie, markt en processen veranderen. Onze diepgaande branche- en proceskennis borgt dat uw processen efficiënt gemodelleerd worden waarbij de flexibiliteit van het platform borgt dat juist datgene wat uw organisatie uniek maakt, wordt ondersteund in uw softwareoplossing. Maatwerk is het nieuwe standaard.

 

Core systems

fizor. is gespecialiseerd in helpen van klanten met hun transitie naar moderne Enterprise technologie en applicatie infrastructuren. Het succesvol opleveren van projecten zin in ons DNA. Van business analist, branche specialist, projectmanagement en change management, wij dragen zorg voor een volledige begeleiding van onze klanten van start tot finish, en lang daarna.

fizor. is on a mission

Wij zijn uw IT-innovatie partner, het is onze missie om u vandaag de IT-infrastructuur van de toekomst te leveren. Zodat u kunt doen (en vooral ook kunt blijven doen) wat u het best doet, ondernemen.

Voor meer informatie over fizor:  https://www.fizor.io