Spectrum-AG

Partner - fizor


fizor

Fizor logo

15 jaar ERP-specialist

fizor. is de business partner met ruim 15 jaar ervaring met ERP implementaties bij o.a. Productiebedrijven, (farmaceutische) Groothandels, Logistiek en Overheid. Waar wij voorheen met standaard softwarepakketten werkten, zijn we inmiddels volledig over op low-code/no-code.

Onze specialisten begeleiden onze relaties op diverse gebieden; van procesoptimalisatie tot en met modernisering van de enterprise-technologie en applicatie-infrastructuur. Het succesvol opleveren van projecten zit in ons DNA. Van business analist, branche specialist, projectmanagement en change management, wij dragen zorg voor een volledige begeleiding van onze klanten van start tot finish, en lang daarna. Vanuit onze vestigingen in Nederland, Canada en Bulgarije leveren wij onze internationale klantenbase de low-code IT-infrastructuur van de toekomst.

fizor & Thinkwise

Het team van fizor, met technisch onderlegde bedrijfsanalisten, onderscheidt zich door branche-overkoepelende expertise, bedrijfsvisie en bedrijfsstrategie te combineren. Met die expertise worden intelligente en volledig aansluitende zakelijke toepassingen op maat gerealiseerd die blijvend meerwaarde bieden voor organisaties.

Met honderden implementaties, migraties, upgrades en maatwerktrajecten op standaard softwarepakketten in ons verleden, zijn wij stellig in onze overtuiging: Thinkwise is het meest flexibele, schaalbare en duurzame core-systems platform voor onze klanten.

Met het Thinkwise platform bieden wij onze klanten een op maat gesneden kostuum dat naadloos op de processen aansluit en wat meegroeit daar waar de organisatie, markt en processen veranderen. Onze diepgaande branche- en proceskennis borgt dat uw processen efficiënt gemodelleerd worden waarbij de flexibiliteit van het platform borgt dat juist datgene wat uw organisatie uniek maakt, wordt ondersteund in uw softwareoplossing. Maatwerk is het nieuwe standaard.

“Met het Thinkwise platform helpen wij organisaties bij het moderniseren van hun bedrijfskritische systemen en het versnellen van hun digitale transformatie. Onze relaties profiteren van flexibele software die naadloos aansluit op de eigen unieke processen. Beperkingen in functionaliteit en dure maatwerktrajecten op standaard softwareoplossingen behoren hiermee tot het verleden. Wij realiseren in recordtempo omvangrijke softwaresystemen met het Thinkwise platform, waaronder ERP en WMS. Ons team van Thinkwise low-code specialisten begeleidt onze relaties op diverse gebieden; van procesverbetering tot en met het realiseren en beheren van enterprise softwareoplossingen op maat.”

Joost Engel – Managing director fizor

Missie & Aanpak

Missie:
Wij zijn uw IT-innovatie partner, het is onze missie om u vandaag de IT-infrastructuur van de toekomst te leveren. Zodat u kunt doen (en vooral ook kunt blijven doen) wat u het best doet, ondernemen.

Aanpak:
fizor. is gespecialiseerd in helpen van klanten met hun transitie naar moderne Enterprise technologie en applicatie infrastructuren. Het succesvol opleveren van projecten zit in ons DNA. Van business analist, branche specialist, projectmanagement en change management, wij dragen zorg voor een volledige begeleiding van onze klanten van start tot finish, en lang daarna.

Expertise

Ons team van technisch onderlegde bedrijfsanalisten onderscheidt zich van de concurrentie door het combineren van branche-overkoepelende

  • branche-overkoepelende expertise
  • bedrijfsvisie
  • bedrijfsstrategie.