video transformation projects

Support

Waarmee kunnen wij je helpen?

Thinkwise Self-Service en Support

Thinkwise biedt een breed scala aan gratis self-service en support opties zodat u de voordelen van ons platform maximaal kunt benutten. Alle informatie is specifiek afgestemd op onze development partners waarmee u maximaal grip houdt op het ontwikkelen van uw business applicaties.

Onze self-service en support opties bevatten:

E-learning
Een uitgebreid e-learning programma om kennis te maken met ons platform en de modelleer skills van uw team een boost te geven.

Documentatie
Up-to-date documentatie, installatie richtlijnen en lifecycle informatie over actuele en eerdere versies van ons platform.

Community
Dé plek om te brainstormen en te discussiëren met collega developers en Thinkwise specialisten.
Uw inbreng wordt gewaardeerd! Wij nodigen developers uit om ideeën voor ons platform met ons te delen. Door te stemmen, kunnen wij de ideeën prioriteren en meenemen in de doorontwikkeling van ons platform.

Support
Als u een probleem ontdekt in het Thinkwise Platform kunt u een supportticket indienen.

Service & Care Support

Alle klanten met een geldige license agreement, en met een Platform versie welke voldoet aan ondersteuning binnen de Thinkwise Lifecycle, kunnen Thinkwise Service & Care online bereiken om:

  • Een support ticket te melden
  • Informatie op te vragen over een bestaand support ticket

Tickets worden aangemeld via onze TCP portal: https://tcp.thinkwise.app/web

Er bestaan drie urgentieniveaus:

  • Urgent: het Incident veroorzaakt zodanige storing in de operationele activiteiten van de Opdrachtgever dat daaruit direct en onmiddellijk schade te vrezen is.
  • High: het Incident veroorzaakt storing in de operationele activiteiten van de Opdrachtgever, echter zonder dat daaruit onmiddellijk schade te vrezen is.
  • Regular: Incidenten die niet Urgent of High zijn.

We bieden de volgende gegarandeerde responsetijden op support tickets

Urgentie                                           Response tijd

Urgent                                              Direct

High                                                  8 werkuren

Regular                                             24 werkuren

Bij het aanmelden van een urgent support ticket moet voor de afhandeling ook telefonisch contact worden opgenomen met de afdeling Service & Care.

Service & Care is beschikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 8.30 – 17.30 uur (CMT+1), uitgezonderd in Nederland erkende feestdagen.