video transformation projects

Support


Thinkwise biedt een breed scala aan gratis support opties zodat je de voordelen van ons platform maximaal kunt inzetten. Alle informatie is specifiek afgestemd op onze development partners zodat je maximaal grip houdt op het ontwikkelen van jouw business applicaties.

Antwoord op al je vragen

Service & Care Support

Als je een probleem ontdekt in het Thinkwise Platform kun je dit melden via een supportticket. Alle klanten met een geldige license agreement, en met een Platform versie binnen de Thinkwise Lifecycle, kunnen Thinkwise Service & Care online bereiken om een support ticket te melden en de voortgang te volgen. Volg om een ticket te melden de volgende stappen:

1
Inloggen

Controleer voor het melden van je support ticket onze documentatie of de community om er zeker van te zijn dat je vraag nog niet is beantwoord. Heb je het antwoord niet gevonden dan kun je 24×7 inloggen op onze portal voor het online melden van een support ticket.

Direct inloggen
2
Een support ticket melden

Beschrijf zo volledig mogelijk welk probleem je hebt ontdekt. Voeg screenshots toe waar mogelijk en beschrijf alle relevante informatie zo uitgebreid mogelijk. Zo kunnen wij snel met jouw ticket aan de slag!

3
Responsetijden

Wij hanteren 3 typen urgentieniveaus met bijpassende responsetijden. Ons dedicated team van Thinkwise Experts staat klaar om jouw vraag direct in behandeling te nemen.

  • Urgent: het issue veroorzaakt zodanige storing in de operationele activiteiten van de Opdrachtgever dat daaruit direct en onmiddellijk schade te vrezen is.
  • High: het issue veroorzaakt storing in de operationele activiteiten van de Opdrachtgever, echter zonder dat daaruit onmiddellijk schade te vrezen is.
  • Regular: Issues die niet Urgent of High zijn.

 

We bieden de volgende gegarandeerde responsetijden op support tickets:

Urgentie Response tijd Contact
Urgent Direct Ticket + telefonisch*
High 8 werkuren Ticket
Regular 24 werkuren Ticket

*Bij het aanmelden van een urgent support ticket moet voor de afhandeling ook telefonisch contact worden opgenomen met de afdeling Service & Care.

4
Voortgang

De status en voortgang van jouw support ticket zijn te volgen via onze portal. Wanneer extra informatie nodig is een statuswijziging plaatsvindt ontvang je hiervan een bericht per mail. Indien nodig zal één van onze experts telefonisch contact met je opnemen om het ticket nader met jou te bespreken.

Contact

Onze Service & Care experts zijn beschikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 8.30 – 17.30 uur (CMT+1), uitgezonderd in Nederland erkende feestdagen.

Service & Care is bereikbaar op telefoonnummer: 088 – 2258 112