Independent Software Vendors

Uw pakket altijd up to date

 Thinkwise biedt softwareleveranciers een structurele oplossing voor de toekomstbestendigheid van hun organisatie:

Geen schilsoftware of apps en portals om uw bestaande pakket heen maar een volledige vernieuwing door middel van een geïntegreerd low-code software ontwikkelingsplatform dat afrekent met de veroudering van uw pakket.

Met het Thinkwise platform moderniseert u uw product en houdt u deze automatisch up-to-date. Met uw branche kennis concentreert u zich op de business functionaliteit waarmee u het verschil in de markt maakt. Thinkwise zorgt ervoor dat uw pakket altijd beschikbaar is op de nieuwste technologieën en dus eeuwig meegaat.

Moderniseer uw pakket

Wanneer uw pakket vooral technologisch verouderd is, kan het gemoderniseerd worden. U behoudt uw gedachtengoed en het verkort de time-to-market aanzienlijk. Daarnaast heeft u een nieuwe basis om door te ontwikkelen en uw pakket nog meer onderscheidend te maken. Het Thinkwise platform helpt u voor altijd van uw legacy problematiek af.

Acto
Dinz
olyslager
Functie Wijzer
IT Partner

Het resultaat

Moderniseren

Wanneer uw pakket vooral technologisch verouderd is, maar functioneel nog voldoet, kan het pakket worden gemoderniseerd. U behoudt uw gedachtegoed en het verkort de time-to-market aanzienlijk. Daarnaast heeft u een nieuwe basis om door te ontwikkelen en uw pakket nog meer onderscheidend te maken.

Hoogste productiviteit

Het aantal uren dat nodig is om de projecten te realiseren, ligt minimaal 80 procent lager dan het marktgemiddelde. Dit is niet alleen onze eigen bevinding maar ook de conclusie van onafhankelijk onderzoeksbureau QSM.

Automatisch modern

Met het Thinkwise platform voorkomt u dat uw pakket opnieuw veroudert. Deze gaat automatisch over naar de nieuwste technologie zonder het opnieuw te bouwen. In feite besteedt u een groot gedeelte van de technologie uit. U kunt zich volledig richten op uw unieke business functionaliteit en zich daarmee verder onderscheiden.

Beheersbaar maatwerk

Komen nieuwe wensen van klanten en partners in uw standaard? Of houdt u die liever apart? Met het Thinkwise platform kunt u beiden perfect beheersen en kunnen uw klanten altijd eenvoudig mee naar de nieuwste versies.

Eenvoudig te leren

Met onze kosteloze online leeromgeving leren uw ontwikkelaars snel en efficiënt werken met het Thinkwise Platform. Verder verzorgt onze Academy release trainingen zodat uw ontwikkelaars altijd met de nieuwste technologieën en features werken.

Big, bigger, biggest

Het Thinkwise platform is specifiek ontworpen om (zeer) grote applicaties mee te realiseren, zowel qua omvang als hoeveelheid data. Geen applicatie is te groot of te complex en is tegelijkertijd supersnel. Het groeit eenvoudig mee met de wensen van uw klant en u blijft koploper in uw marktsegment.

Thinkwise Community

Alle Thinkwise platformgebruikers zijn aangesloten bij onze bloeiende community. Binnen deze community komen platformgebruikers samen om te praten over softwareontwikkeling met het Thinkwise low-code platform. Om ideeën te delen, en om samen naar oplossingen te zoeken.

Thinkwise Platform Experience

Ervaar het Thinkwise Platform live!

In onze Platform Experience ervaart u hoe met het Thinkwise Platform de belofte van snellere, betere en goedkopere enterprise software waargemaakt wordt.

Stap voor stap laten we zien hoe een Thinkwise applicatie tot stand komt. Van requirements tot testen en zelfs aanpassingen na Go-live.

  • De Thinkwise Platform Experience is kosteloos
  • Leer om vanuit de business software te ontwikkelen
  • Ontdek hoe u, zonder technische achtergrond,  eenvoudig enterprise software kunt modelleren

Tijdens de sessie is er uiteraard ruimte om uw specifieke situatie met Thinkwise experts te bespreken.

Blogs

Remove legacy software Low-code is vaak geen legacy-killer
FunctieWijzer introduceert innovatieve HR-software op basis van het Thinkwise low-code platform
Forrester_thinkwise Onafhankelijk onderzoeksbureau bevestigt unieke positie Thinkwise in low-code softwarelandschap
Dinz zorgportaal Dinz vernieuwt zorgportaal met softwareplatform van Thinkwise

Dinz vernieuwt zorgportaal met softwareplatform van Thinkwise

Dinz levert software aan zelfstandige zorgprofessionals, coöperaties in de zorg…

community Thinkwise lanceert eigen community
Software voor iedereen Thinkwise-technologie voor iedereen beschikbaar