Code Corporation gaat partnership aan met Thinkwise voor barcode scanning


Apeldoorn, 16 juni 2022 – Code Corporation, marktleider op het gebied van barcode scanning hardware en software, gaat een samenwerking aan met Thinkwise om klanten snel en betrouwbaar barcodes te laten scannen. Deze samenwerking betekent voor Thinkwise een uitbreiding op de bestaande mogelijkheden met barcode scanning.

Al meer dan 20 jaar is Code Corportion de marktleider op het gebied van barcode scanning. Het hoofdkantoor is gevestigd in Salt Lake City. De andere kantoren zijn gevestigd in Boston en in Bodegraven, Nederland. Codercorp heeft een complete productlijn met toonaangevende hardware- en softwareoplossingen ontwikkeld voor het vastleggen van gegevens en inmiddels meer dan 100 patenten op haar naam staan. De scantechnologie onderscheidt zich van andere aanbieders op het vlak van extreem hoge accuraatheid en leessnelheid. De devices kunnen meer dan 40 verschillende vormen van barcodes scannen, ook beschadigde barcodes die moeilijk leesbaar zijn. De scantechnologie onderscheidt zich van andere aanbieders op het vlak van extreem hoge accuraatheid en leessnelheid.

Perfecte match

Na enkele testen bleek de software van Code Corporation een perfecte match met het Low-Code Platform van Thinkwise, bijvoorbeeld voor klanten in de retail sector, waar veel wordt gewerkt met barcodes. Om een snelle en naadloze integratie te bewerkstelligen is een standaard connector gerealiseerd die de Software van Code Corporation eenvoudig aan kan sluiten op applicaties gemaakt met het Thinkwise Platform. Het onderhoud hiervan is bij beide leveranciers belegd, waardoor de klant ontzorgt wordt.

"We zijn verheugd dat Thinkwise CortexDecoder heeft geselecteerd voor barcode scanning binnen hun zeer productieve low-code platform. Deze samenwerking stelt ons in staat om Thinkwise klanten makkelijker dan voorheen kennis te laten maken met snel, betrouwbaar en betaalbaar scannen," zegt Thomas Rissmann, Director Software Sales EMEA bij Code Corporation.

Bart van ’t Klooster (Sr. Account Executive bij Thinkwise): “Code Corporation kan een goede aanvullende oplossing zijn voor alle Thinkwise klanten die behoefte hebben aan hoogwaardige scanoplossingen. Omgekeerd kunnen we Code Corporation klanten met legacy-software helpen deze te vervangen door een flexibele en toekomstbestendige oplossing!

Over Code Corporation

Code Corporation maakt deel uit van de bedrijven die eigendom zijn van Brady Corporation (NYSE: BRC). Code is al meer dan 20 jaar een pionier op het gebied van innovatie voor gegevensregistratie en heeft meer dan 100 patenten op zijn naam staan. Code ontwerpt en produceert een complete lijn van barcode scanning hardware en software oplossingen. Het hoofdkantoor van Code is gevestigd in Salt Lake City, met kantoren in Boston en Nederland.

Similar posts

Blijf op de hoogte van het laatste Thinkwise nieuws!

Wees als eerste op de hoogte van nieuwe inzichten in low-code ontwikkeling, inspirerende klantcases en het laatste Thinkwise nieuws.

Door je aan te melden ontvang je wekelijks een overzicht van onze nieuws & blog posts!