Spectrum-AG

Partner - Spectrum AG

Spectrum AG

Spectrum logo

Partner story

SPECTRUM AG – het bedrijf dat een uitzonderlijk carrièreprogramma combineert met een lang bestaand IT-advies.

“Wij zijn opgericht in 1986 in het zuiden van Duitsland, waar wij nog steeds gevestigd zijn in onze hoofdvestiging in Stuttgart met 170 medewerkers. Afgelopen jaar zijn we wereldwijd uitgebreid met onze kantoren in de VS en Canada.
Onze talent-, bijscholings- en adviesoplossingen omvatten diverse, synergetische service-elementen.

Het bieden van individuele en nieuw ontwikkelde oplossingen voor uiteenlopende klantwensen in het tijdperk van digitalisering is ons recept voor succes.
We hebben meer dan 30 jaar ervaring in het rekruteren en opleiden van jonge professionals in ons career solutions programma. Wij bieden een bijscholingsdienst om de digitale competentie van specialisten en managers te versterken. En het vervolledigen van ons portfolio is onze jarenlange IT-consultancy competenties – onze professionele dienstverlening.

Onze uitgebreide oplossingen zijn precies de juiste combinatie om onze klanten te helpen zich gemakkelijk aan te passen aan de huidige markteisen.”

Onze geschiedenis

“SPECTRUM, een IT-dienstverlener, was altijd al een goed presterend en expansief bedrijf dankzij onze hooggekwalificeerde consultants. Onze klanten erkenden echter al snel de waarde van zulke bekwame medewerkers en waren snel op zoek naar onze beste consultants. Dit was een zeer lastige en kritieke situatie die een bedreiging vormde voor onze core business.
Maar, snel om de uitdaging aan te gaan, creëerden we een sterke samenwerking met een van onze klanten, die tot op de dag van vandaag lonend en effectief blijft. Dit was het startpunt van onze carrière-oplossingen en we zijn begonnen met het opleiden van getalenteerde kandidaten voor onze klanten die voldoen aan hun individuele behoeften. Dit vooruitstrevende concept behoort inmiddels tot onze core business.

Vandaag de dag zijn we internationaal actief met innovatieve, marktgerichte diensten voor complete loopbaanoplossingen, aangevuld met IT-diensten: onze SPECTRUM Talent Solutions. Onze oplossing helpt onze klanten en jonge professionals om te concurreren in de onstabiele tijden van digitalisering.”

Onze specialiteit

“Met beproefde methoden spelen we in op de uitdagingen van een digitale wereld. Wij staan voor oplossingen met een hoog aanpassingsvermogen. Wij begrijpen de specifieke uitdagingen van onze klanten. Samen identificeren we hun specifieke behoeften. Daarna ontwikkelen we op basis van onze methoden en hun eisen een oplossing op maat en implementeren deze in hun core business. Het belangrijkste aspect blijft echter altijd onze persoonlijke relatie met onze klanten, kandidaten en medewerkers.”