Nominatie Computable Award Thinkwise


Wij zijn erg blij met de nominatie van Computable voor een award in de categorie “software leverancier van het jaar”. De Computable Awards worden toegekend aan bedrijven, projecten en personen die zich volgens Computable-lezers hebben onderscheiden met bijzonder geslaagde, innovatieve of omvangrijke projecten.

De Computable Awards worden toegekend aan bedrijven, projecten en personen die zich volgens Computable-lezers hebben onderscheiden met bijzonder geslaagde, innovatieve of omvangrijke projecten.

Trots

Robert van der Linden, medeoprichter en CEO van Thinkwise: “We zijn vereerd dat Thinkwise door Computable is genomineerd als ‘Softwareleverancier van het jaar’. Ons bedrijf groeit hard en is in de afgelopen vijf jaar verviervoudigd. We zien deze nominatie als een bevestiging dat we op het juiste pad zijn. We hebben daarom goede hoop om tijdens de prijsuitreiking als winnaar uit de bus te komen”.

Stemmen

Stemmen kan tot en met zondag 8 oktober. Op 31 oktober maakt Computable de winnaars bekend tijdens een spectaculaire award show. Publieksstemming bepaalt voor vijftig procent de winnaar. 

Over de Computable Awards

De Computable Awards 2017 vinden plaats op 31 oktober 2017. Dit is het twaalfde jaar op rij dat het evenement wordt gehouden in het Beatrix Theater in Utrecht. Voor meer informatie, zie https://www.computable.nl/artikel/informatie/over-de-computable-awards/5753754/5753742/over-de-computable-awards.html

Similar posts

Blijf op de hoogte van het laatste Thinkwise nieuws!

Wees als eerste op de hoogte van nieuwe inzichten in low-code ontwikkeling, inspirerende klantcases en het laatste Thinkwise nieuws.

Door je aan te melden ontvang je wekelijks een overzicht van onze nieuws & blog posts!