Partner - Incentro


Als een digitale dienstverlener geloven wij in de kracht van verandering. We zorgen voor duurzame groei door het potentieel van onze medewerkers aan te wakkeren.

Samen met onze partners bouwen we geweldige digitale oplossingen. We weten precies hoe we moeten inspelen op de behoeften van onze klanten. Hier hebben we alleen lef, vakmanschap en gepassioneerde Incentronauten voor nodig. Zo creëren we digitale transformaties. Tegelijkertijd geven we ook om onze omgeving. In andere woorden, we nemen de verantwoordelijkheid voor onze voetafdruk. Het doel? Onze CO2-voetafdruk naar nul brengen voor 2025. Let’s embrace change. Voor meer informatie: https://www.incentro.com/nl-nl/

Incentro & Thinkwise

Zowel Thinkwise als Incentro delen dezelfde visie als het gaat over hoe wij de markt aanvliegen. Beide vrezen we veranderingen niet en we juichen modernisatie en digitale transformatie toe. Deze gemeenschappelijke visie is de basis van het partnership.

Thinkwise staat voor het moderniseren van kritische core systemen, zoals ERP systemen. Die modernisatie vertaalt zich in het feit dat Thinkwise gelooft in het dat er minder ruimte is voor programmeren en meer voor slim ontwikkelen en tekenen. Met negentien jaar ervaring durft Thinkwise grote ingrijpende wijzigingen door te voeren en applicaties opnieuw te bouwen. Als Incentro zijnde streven we ernaar om organisaties te helpen met het zetten van een digitale vervolgstap. En daarom zijn we zo blij met het partnership met Thinkwise. We vullen elkaar goed aan!

Krein-Jan Hilbers, Managing Director Digital Transformation bij Incentro: “Mooi om te zien dat naast een inhoudelijke match er zo’n enorme energie in dit partnership zit. Cultureel matchende organisaties die gaan voor echte impact bij klanten.“

Neem contact met ons op en wij zorgen voor de opzet van jouw unieke bedrijfsproces

Ons partnership is gebouwd op de ambitie om te groeien en de wereld van legacy core applicaties te transformeren. Samen geloven wij erin dat het mogelijk is om organisaties te bevrijden van de legacy die het onmogelijk maakt om als organisatie te transformeren. We maken een einde aan het moeten aanpassen van de bedrijfsprocessen zodat deze in de standaarden van legacy pakketten passen.

Onze specialisten staan klaar voor onze klanten om af te rekenen met legacy applicaties. Met behulp van het low-code platform modelleren wij applicaties dusdanig dat deze optimaal aansluiten op de bedrijfsprocessen. Het flexibel en snel kunnen reageren op veranderingen is hierin een belangrijke sleutel. Hiermee stellen wij jouw organisatie in staat zich te onderscheiden ten opzichte van de concurrentie.