Partner - CBL


Over Creative Business Labs

Creative Business Labs, opgericht in 2011, is een wereldwijd technologieadvies- en systeemontwikkelingsbedrijf dat een passie heeft om klanten in staat te stellen hun bedrijf te transformeren door middel van innovatieve technologieoplossingen die workflows stroomlijnen, real-time data-analyses ondersteunen, handmatige processen automatiseren en zorgen voor de hoogste mate van gebruikerservaringen bij klanten en werknemers. Ons doel bij elk project is de productiviteit van onze klanten te verbeteren met software, applicaties en processen die snel betere bedrijfsresultaten opleveren.

Het succes van CBL wordt elke dag opnieuw bevestigd door klanten die blijven vertrouwen op onze kennis om complexe technologie-initiatieven te leiden die direct resultaat en meerwaarde voor het bedrijf opleveren.

Creative Business Labs & Thinkwise

Paritosh Pareek, CEO van CBL: “Onze samenwerking met Thinkwise is een essentiële mijlpaal en stelt CBL in staat om meer waarde te leveren aan bestaande en toekomstige klanten en ons wereldwijde klantenbestand aanzienlijk uit te breiden. De complexiteit van legacy-systemen en het tekort aan legacy-vaardigheden vereist een meer verfijnde aanpak voor het behoud van deze core business-systemen door middel van modernisering. We zijn verheugd om samen te werken met zo’n marktleider als Thinkwise!”.

Missie & Aanpak

Wereldwijd marktleider zijn in IT-dienstverlening. Voortbouwen op onze technologieën, competenties en klantbelangen, en waarde creëren voor onze stakeholders en klanten. We bereiken dit door ons te richten op het snijvlak van de opkomende behoeften van onze klanten en de versnelling van zakelijke en technologische veranderingen.

Expertise

Wij zijn experts op het gebied van legacy-systeemmodernisering, IT Service Management, Contact Center-innovatie, API-integratie, e-commerce en web/mobiele applicatie-ontwikkeling.