Business Software

Meer business, minder software

ERP-software kan veel sneller, beter en goedkoper met Thinkwise.

Softwareautoriteit QSM bevestigt het, wij leggen uit hoe het werkt. Kijkt u zelf maar.

Sneller…

…omdat we werken met een modelleerplatform waarop u de processen zelf eenvoudig beschrijft. De techniek volgt automatisch. Vanzelf? Ja, vanzelf! Het werkt al bij VDL, Vacansoleil en diverse anderen.

Beter…

…omdat u aanpassingen heel snel en gemakkelijk doorvoert met minder fouten. Waarom wachten op een nieuwe release van uw ERP-leverancier? U voert uw wensen zelf in op het modelleerplatform. Druk op de knop en de software is aangepast. Dus altijd state-of-the-art en concurrenten op achterstand.

Goedkoper…

…omdat het zo verbazingwekkend snel en gemakkelijk gaat. Geen dure programmeurs of over-runs, wel flexibiliteit en snelheid.

En op elk device…

…uw mensen kunnen overal ter wereld aan de slag. Op Windows, web of mobile. Thinkwise kent geen grenzen. Dus verleg de uwe!

Nooit meer werken binnen de kaders van grote ERP-pakketten! Neem in vier stappen uw ERP-software in eigen hand en maak uw bedrijf onderscheidend: your business rules!

Vooronderzoek-thinkwise-projectaanpak

1. VOORONDERZOEK

Eerst stellen we samen met u de doelstelling van het project vast. We kwantificeren uw verwachtingen van de ontwikkeling van nieuwe bedrijfssoftware in meetbare resultaten. Wat vindt u belangrijk?

We baken vervolgens de ‘systeemgrens’ af: welke processen gaan we optimaliseren en/of moderniseren en welke nog even niet? Afbakenen en prioriteren geeft focus en leidt tot kostenbeheersing.

We weten nu genoeg. Op basis van uw verwachtingen en de afbakening van de systeemgrenzen – de gewenste situatie – maken wij een voorstel op maat.

2. REQUIREMENTS OPSTELLEN

Bent u overtuigd van ons voorstel? Dan stellen we gezamenlijk vast op basis van welke eisen we aan de slag gaan. Dat doen we aan de hand van het business procesmodel. Dat is leidend.

Wij zetten de gebruikers op alle niveaus centraal in het ontwikkelproces. Zij werken elke dag met de software en weten dus het beste wat wel en niet zal werken. Dus stellen we samen de gebruikerseisen vast. Hoe willen uw mensen samenwerken? Welke informatie is cruciaal en draagt daadwerkelijk bij tot efficiënt en flexibel werken?

Softwarewensen leiden tot hardware-eisen op. Die worden zeer uitvoerig beschreven zodat we precies weten wat er van de systemen gevraagd wordt om in de nieuwe situatie optimaal te kunnen performen.

Requirements opstellen met Thinkwise

3. MODELLEREN / VALIDEREN

Datamodel

Het datamodel is de abstracte weergave die de data-elementen ordent en relaties laat zien tussen het ene en het/de andere data-element(en).

GUI model

In het GUI-model – de Graphical User Interface – leggen we samen vast hoe de gebruikers hun schermen gepresenteerd zullen krijgen.

Workflow

Vervolgens modelleren we de flows, waardoor gebruikers eenvoudig door de applicatie geleid kunnen worden. Zo kunnen bijvoorbeeld automatisch taken doorgegeven worden aan andere gebruikers, of data doorgestuurd of opgehaald worden uit andere systemen.

Validatie

Op basis van honderden checks/validaties die we hebben ontwikkeld krijgt de modelleur automatisch een signaal als er iets is gemodelleerd wat mogelijk tot (performance) issues kan leiden. Zo borgen we de kwaliteit van het model en goed werkende software die de vastgestelde processen probleemloos volgt. Altijd.

4. BUSINESS RULES / IMPLEMENTEREN / TESTEN

Business Rules

Soms kan een deel van de businesslogica niet gemodelleerd worden. In die gevallen komt er een klein stukje ontwikkeling bij kijken. Dat doen we op basis van de functionele beschrijving die eerder zijn opgesteld bij de requirements en analyse.

Weven van code templates

De beperkte code die nog geprogrammeerd moet worden delen we op in kleine brokjes, zogenaamde code templates. Ze kunnen makkelijk hergebruikt worden en als het ware door de gehele applicatie geweven worden. Hiermee wordt het een integraal onderdeel van het model.

Interactief test model

Thinkwise test om de kwaliteit van het geleverde product te kunnen garanderen. Door testcases integraal in het Software Factory model op te nemen blijven deze testcases correct werken na wijzigingen in zowel het datamodel als het GUI-model. Tevens kunnen testcases automatisch gegenereerd worden op basis van het model.

Download nu het QSM benchmark rapport over Thinkwise!

QSM: bedrijfssoftware / ERP-systemen kunnen sneller, goedkoper en beter

Denkt u ook weleens – of misschien zelfs vaak: kan mijn bedrijfssoftware nou echt niet beter? Of overweegt u om uw ERP-systeem aan inspectie te onderwerpen? Bekijk dan dit QSM-rapport. Want waarvan we dachten dat het een utopie is, blijkt realiteit binnen handbereik!

Onze klanten bevestigen onze claim. Lees hun verhalen!

“Niet alleen de software maar ook de samenwerking met Thinkwise smaakt naar meer. Wij werken op dit moment nog met een IBM AS/400 met een verouderde Maintenance en Repair module. Deze willen wij op termijn integreren in ThinkWEC, zodat de gegevensverwerking na de inspectie van een container ook automatisch in ThinkWEC plaatsvindt. Dit zou voor nog meer efficiëntie en tijdsbesparing zorgen.”

Johan den Hartigh – Cost & Revenue Controller bij W.E.C. Lines

Proof of Concept

Lees de Thinkwise whitepaper over ons overtuigende Proof of Concept voor uw organisatie.

Met een Proof of Concept leveren u het harde bewijs dat het ook voor uw organisatie gegarandeerd gaat werken. Softwareautoriteit QSM heeft het berekend en bevestigd: het werkt 7 keer sneller dan de oude ontwikkelmethode. Dus durven wij de uitdaging wel aan. U ook? In de whitepaper leest u er alles over.

Testdrive

Meld u nu aan voor de Thinkwise Testdrive!

De beste demo is een demo met uw eigen data en processen. Dat is wat we bieden met de Thinkwise Testdrive. Dan ziet u uw eigen vertrouwde omgeving op een heel nieuw platform. Veel werk? Welnee, snelheid is juist een van de krachten van Thinkwise. Dus bieden we hem vrijblijvend en kosteloos aan. Een overtuigende demonstratie, volledig op maat en toegespitst op UW processen en UW data. Zodat u echt een goede afweging kunt maken en wij kunnen bewijzen dat onze belofte geen loze belofte is: Thinkwise software zet u op voorsprong.  En niet een klein beetje.

Online demo

Meld u nu aan voor een Online Demonstratie van Thinkwise!

Onze aanpak van de ontwikkeling van ERP-bedrijfssoftware is zo radicaal innovatief, dat u het gewoon even moet zien. Dat kan vanuit uw eigen stoel op kantoor of thuis. In een half uur leggen we uit wat de gedachte achter onze aanpak is en hoe de techniek werkt waarmee we het allemaal waarmaken. Nooit meer problemen bij ERP ontwikkeling of aanpassingen, verbazingwekkende tijdwinst en een oneindige levensduur van de oplossing.

Technische sessie

Meld u nu aan voor een Technische Sessie van Thinkwise!

In onze veel geprezen technische sessies laten we u tot in detail zien hoe wij – en u! – met de Thinkwise Suite de belofte van snellere, betere en goedkopere ERP-software kunnen waarmaken. Stap voor stap presenteren wij hoe een Thinkwise applicatie tot stand komt. Van requirements tot testen en zelfs aanpassingen na Go-live.