Teamviewer

Een Teamviewer sessie starten met uw Thinkwise specialist

Allereerst bedankt dat u deelneemt aan een online demo of intake met één van onze Thinkwise specialisten. Tijdens deze online sessie beantwoorden wij uw vragen over uw huidige bedrijfssoftware en vertellen wij graag over onze visie hoe bedrijfssoftware moet zijn. Dat doen wij met Teamviewer, een cliënt die een gezamenlijke online sessie tot stand brengt. Dit is heel simpel en hiervoor moet u een aantal korte stappen doorlopen.

Stap 1: Teamviewer Quickjoin downloaden

Download Teamviewer Quickjoin door één van de buttons rechts op de pagina te selecteren.

Stap 2: Teamviewer Quickjoin uitvoeren

Meestal start Teamviewer Quickjoin uit zichzelf, is dit niet het geval voer het dan uit door het gedownloade .exe bestand te openen.

Stap 3: Een meeting joinen

U krijgt zodra u contact heeft met uw Thinkwise specialist een uniek meeting-id. U voert dit meeting-id in en u voert uw naam in. Klik vervolgens op ‘deelnemen’ .

Stap 4: In de meeting

Eenmaal in de meeting wordt het scherm van uw Thinkwise specialist weergegeven. Hier kunt u de online demo of de intake op volgen. Het kan voorkomen dat de specialist u vraagt om uw scherm te delen wanneer u iets wilt laten zien.

Tip

Voordat u een online sessie start met Teamviewer, zorg altijd dat uw firewall dit toestaat. Test dit voordat u deelneemt aan de online sessie met uw Thinkwise specialist.

Quickjoin Downloaden

Teamviewer for Mac
Teamviewer for Windows

Teamviewer Quickjoin cliënt

Teamviewer quick join
Download nu het QSM benchmark rapport over Thinkwise!

QSM: bedrijfssoftware / ERP-systemen kunnen sneller, goedkoper en beter

Denkt u ook weleens – of misschien zelfs vaak: kan mijn bedrijfssoftware nou echt niet beter? Of overweegt u om uw ERP-systeem aan inspectie te onderwerpen? Bekijk dan dit QSM-rapport. Want waarvan we dachten dat het een utopie is, blijkt realiteit binnen handbereik!