Sligro

Over dit project

Sligro Food Group

Sligro Food Group Nederland B.V. maakt gebruik van de Thinkwise Software Factory, een revolutionaire Nederlandse uitvinding om softwarebouw verregaand te automatiseren. Dit innovatieve ontwikkelplatform van het Apeldoornse Thinkwise Software zorgt voor een enorme productiviteitsverhoging bij de ontwikkeling van de softwareapplicaties van Sligro, en het maakt bovendien het proces maximaal beheersbaar. Sligro zal met behulp van de Thinkwise Software Factory haar legacy RPG-applicaties migreren naar Java en DB2 op System i.

Moderniseren Legacy software

Bij veel grote bedrijven is het ICT-landschap historisch gegroeid en bestaat het uit diverse systemen. Deze zijn vaak ontwikkeld met verschillende technologieën die moeilijk te integreren zijn. Functioneel voldoen de applicaties meestal nog goed, maar technologisch zijn ze verouderd. Ook is de kennis en expertise van de oudere technologieën veelal niet beschikbaar. Opnieuw bouwen is geen optie door de enorme investeringen en risico’s die dit met zich meebrengt.

Sligro heeft gekozen voor het automatisch bouwen en upcyclen van hun legacy-applicaties. De Thinkwise Software Factory is de software-ontwikkelrobot waarmee het ontwikkelproces wordt geautomatiseerd.

”Met behulp van onze strategische partner Thinkwise Software kunnen we die ICT-transformatie en standaardisering ook realiseren.”
Maurice van Veghel – Directeur ICT

 

Voordelen samenwerking Thinkwise

Het gebruik van de Thinkwise Software Factory biedt bedrijven, die zelf software ontwikkelen, meerdere voordelen. Wijzigingen kunnen tijdens de bouw en beheerfase eenvoudiger worden doorgevoerd, zonder veel risico’s en testwerk.

”Wij maken niet alleen het softwareproduct beheersbaar, maar ook het bouwproces zelf.”
Victor Klaren – directeur van Thinkwise Software

Alle specificaties van het eindproduct worden elektronisch opgeslagen en het eindproduct wordt hier automatisch van afgeleid. 3D Development, Functionality Weaver en GUI Renderer zijn een aantal van de door Thinkwise Software bedachte concepten die dit mogelijk maken. Eenvoudig te leren en aansluiten bij een natuurlijke manier van probleem oplossen, dat zijn de basisgedachten achter de Software Factory.

Categorie
Handel, Logistiek