Niverplast

Over dit project

Niverplast

Thinkwise realiseert voor verpakkingsspecialist Niverplast nieuwe ERP-software. De eerste opgeleverde versie levert het bedrijf nu al grote voordelen op. Onder meer een efficiëntere digitale facturatie, beperking van bedrijfsrisico’s, meer inzicht in de logistieke keten en tijdsbesparing door automatisering.

 

Niet verouderende software

Niverplast overwoog eerst de pakketten van grote ERP-leveranciers als SAP, Exact en Microsoft Dynamics, maar koos er uiteindelijk voor passende bedrijfssoftware te laten realiseren door de specialisten van Thinkwise.

 

Flexibiliteit en voortschrijdend inzicht

De samenwerking verliep volgens Haarman vanaf de start soepel: “We hadden zelf al veel van onze wensen op papier gezet. Daardoor duurde de analyse niet lang en kon Thinkwise snel beginnen met modelleren.”

 

Koppelingen en resultaat

De nieuwe bedrijfssoftware kreeg de naam Amber 2. Deze is nu twee maanden live en zorgt voor allerlei tijdsbesparingen.

 

Stapsgewijze re-engineering

Niverplast wil de bedrijfsprocessen stapsgewijs re-engineeren en innoveren. Binnenkort start een tweede fase van de bouw van het nieuwe ERP-systeem en Niverplast heeft zich wederom gecommitteerd aan Thinkwise om dit te realiseren.

 

Toekomst: op volle stoom vooruit

Over weer een jaar komen ook nog fase drie en vier. In de derde fase moet er onder andere een einde gemaakt worden aan papieren werkbonnen en krijgen servicemonteurs de beschikking over software om hun administratieve taken af te handelen

 

Druk op onderstaande afbeelding om volledige referentiecase te lezen.

New Call-to-action

Categorie
Productie