Spectrum-AG

Partner - SLTN

Over SLTN The Solution Company

SLTN pand

Big Five

SLTN ondersteunt klanten in hun digitale transformatie.

“Wij bieden een groot aantal services welke wij gebundeld hebben in een vijftal business units; de “ Big Five” van SLTN. Dit zijn Business Transformation Services, End User Computing, Networking, Secure Datacenter en Cloud services.

De business unit Business Transformation Services (BTS) verzorgt alle diensten op het gebied van DevOps Data Engineering en Business Consultancy. De missie van ons is: “het begeleiden van organisaties bij het groeien naar en realiseren van een data gestuurde organisatie in een veilig en schaalbare omgeving die voor alle lagen in de organisatie beschikbaar is”. Business Transformation Services begeleidt haar relaties door het connecteren en collecteren van data, het analyseren van deze data om te presenteren door middel van onder andere dashboards en low-code (Thinkwise) applicaties. Wij ondersteunen bedrijven met de transformatie naar een high perfomance en high scalable omgeving. SLTN ondersteunt haar klanten in hun wens naar digitale sturing. Wij zien Thinkwise als het ideale low-code platform voor het maken van modulair opgebouwde maatwerk applicaties, waardoor de garantie van een maximale herbruikbaarheid en een uitstekende prijs/prestatie verhouding. Hiermee vormt Thinkwise een belangrijke bouwsteen voor de missie van BTS.”

Onze specialiteit

“SLTN Ontzorgt ICT. Dat doen wij al meer dan 20 jaar met Passie, Kwaliteit en Innovatie. Met een omzet van ruim 150 miljoen euro behoren wij tot de grotere, niet beursgenoteerde IT bedrijven van Nederland en daar zijn we uitermate trots op!
Maar nog trotser zijn wij op de talloze klanten en leveranciers die al jaren tevreden zaken met ons doen. Wij geloven in een hecht partnership met zowel onze klanten als met onze leveranciers. SLTN heeft een duidelijk visie inzake de positionering van IT binnen uw onderneming.”