Spectrum-AG

Partner - ATS


Over ATS Global

ATS logo

Smart Digital Transformation

ATS Global is the Independent Solution Provider voor Smart Digital Transformation.

“Wij zijn een bedrijf met een passie voor automatisering, kwaliteit en IT en leveren een tastbare zakelijke meerwaarde voor onze klanten over de hele wereld. Als experts in zowel de informatietechnologie als de operationele technologie helpen wij u een digitale transformatiestrategie op te stellen. Bovendien leveren we u daarbij ook de juiste oplossingen voor de realisatie van die strategie, en voor de support daarna. Dat alles doen we volgens de principes van Smart Manufacturing & Industry 4.0. Het rendement op uw investering vormt onze meerwaarde, nu en in de toekomst. Op ons kunt u rekenen. Onze ervaring, uw succes.”

“Wij zijn anders. Wij zijn onafhankelijk. Wij zijn IT/OT², we zijn gerenommeerde experts en verstrekken onbevooroordeelde adviezen voor uw digitale transformatie. Wij zorgen voor de perfecte mix van onze ervaring, ons visionair leiderschap, onze focus op de werkvloer (Gemba) en uw ambities en expertise.”

ATS & Thinkwise

De klanten van ATS hebben steeds meer behoefte aan software op maat. Om in te spelen op de toenemende vraag koos het bedrijf voor het Thinkwise Platform. ATS is een onafhankelijke IT-dienstverlener voor de maakindustrie. Zij helpen organisaties met het moderniseren van legacy-software en hun digitale transformatie. Met het low-code platform is ATS in staat om met minder developers veel sneller meer software voor hun klanten te realiseren.

“Er is tekort aan goede programmeurs op de markt,” zegt Rob Valent, Managing Director bij ATS Applied Tech Systems. “We zochten daarom een manier om sneller software te realiseren. Thinkwise biedt ons een uitstekende oplossing, want met dit low-code platform besparen we nu al een derde op de hoeveelheid uren die we moeten besteden aan programmeren. Dat is boven verwachting. De eerste projecten voor klanten zijn inmiddels succesvol afgerond en onze klanten zijn heel enthousiast over Thinkwise. Wij hebben veel vertrouwen in het platform, de support en de organisatie.”

 

“Voor bedrijven in de maakindustrie zijn de veranderingen vrijwel constant. Ze moeten bijvoorbeeld aan allerlei marktcondities voldoen en op nieuwe regelgeving reageren. Met Thinkwise kunnen ze veel sneller meegaan in die ontwikkelingen. Low-code is geen fase die voorbij gaat. Ik verwacht dat deze manier van software ontwikkelen heel belangrijk wordt voor onze industrie.” 

Rob Valent – Managing Director ATS Applied Tech Systems

Missie & Aanpak

Missie:
ATS realiseert hoofdzakelijk softwareoplossingen voor de maakindustrie, soms in combinatie met hardware.


Aanpak:
“Wij werken samen met uw multifunctionele teams om uw toekomstige bedrijfsmodel te bepalen, en om nieuwe bedrijfsoplossingen en een technologische roadmap uit te tekenen. Wij voelen ons zowel thuis in bestuursvergaderingen als op de werkvloer. Wij hanteren een aanpak met gecontroleerd risico voor de transformatie, met een haarscherpe focus op het rendement van uw investering.”

Expertise

ATS is een vernieuwende partner met strategische kennis die negen expertisedomeinen biedt:

  • Automation & IT
  • Lean & Six Sigma
  • Manufacturing Execution Systems
  • Product Lifecycle Management
  • Quality Mangement
  • Supply Chain Management
  • Application Lifecycle Management & CloudNXT
  • Geavanceerde planning (APS)
  • Smart Manufacturing & Industry 4.0