Spectrum-AG

Partner - ATS

ATS Global

ATS logo

Partner story

ATS Global is the Independent Solution Provider voor Smart Digital Transformation.

“Wij zijn een bedrijf met een passie voor automatisering, kwaliteit en IT en leveren een tastbare zakelijke meerwaarde voor onze klanten over de hele wereld. Als experts in zowel de informatietechnologie als de operationele technologie helpen wij u een digitale transformatiestrategie op te stellen. Bovendien leveren we u daarbij ook de juiste oplossingen voor de realisatie van die strategie, en voor de support daarna. Dat alles doen we volgens de principes van Smart Manufacturing & Industry 4.0. Het rendement op uw investering vormt onze meerwaarde, nu en in de toekomst. Op ons kunt u rekenen. Onze ervaring, uw succes.”

“Wij zijn anders. Wij zijn onafhankelijk. Wij zijn IT/OT², we zijn gerenommeerde experts en verstrekken onbevooroordeelde adviezen voor uw digitale transformatie. Wij zorgen voor de perfecte mix van onze ervaring, ons visionair leiderschap, onze focus op de werkvloer (Gemba) en uw ambities en expertise.”

Onze aanpak

“Wij werken samen met uw multifunctionele teams om uw toekomstige bedrijfsmodel te bepalen, en om nieuwe bedrijfsoplossingen en een technologische roadmap uit te tekenen. Wij voelen ons zowel thuis in bestuursvergaderingen als op de werkvloer. Wij hanteren een aanpak met gecontroleerd risico voor de transformatie, met een haarscherpe focus op het rendement van uw investering.”

Onze geschiedenis

ATS Global werd opgericht in 1986 en vervolgt zijn weg op het pad naar digitale transformatie. Sindsdien is onze deskundige automatiserings-, kwaliteits- en IT-portfolio blijven evolueren gericht op onze klanten in een breed scala van industrieën.

“We zijn zowel autonoom gegroeid als door gebruik te maken van de complementaire troeven van onze partners. Deze geleidelijke uitbreiding heeft ons een duurzame aanwezigheid in belangrijke geografische regio’s opgeleverd.”

ATS heeft een sterk momentum ontwikkeld aan de hand van een optimale portefeuille met producten, oplossingen en diensten voor de industrie van vandaag en morgen.

Hoe we dit doen?

ATS Consultancy zorgt voor planning en ontwerp van de IT/OT-projecten. De concrete uitwerking en implementatie van die projecten wordt verzorgd door ATS Projects. ATS Support verzekert business continuity de klok rond. Daarnaast bieden we met ATS Training, ATS Software Development en ATS Productsale ondersteuning aan die nodig is voor een succesvolle digitale transformatie.

Een bedrijf voorbereiden voor een digitale transformatie vraagt een stapsgewijze aanpak. Daarom stellen we samen met u een praktisch bedrijfsplan op. Zo haalt u het meeste voordeel uit elke stap van de transformatie.

Nu kunnen specifieke oplossingen geïmplementeerd worden. Ook dat doen we in samenspraak met u. We bespreken de transformatiestrategie en de roadmap voor het project en implementeren de oplossingen in de juiste volgorde.

 

ATS - Digital Transformation is Business Transformation