Thinkwise platform header

Over Thinkwise

Your business rules

Thinkwise is een Nederlands softwarebedrijf en is leverancier van een eigen low-code software ontwikkelplatform waarmee eenvoudig en snel smart enterprise software gerealiseerd wordt.

Sinds de oprichting in 2002 door Robert van der Linden en Victor Klaren is het bedrijf uitgegroeid tot een belangrijke speler op de enterprise software markt.

Zonder professionele enterprise software kunnen bedrijven tegenwoordig niet meer optimaal functioneren. Toch is deze software vaak inflexibel en verouderd. Het is vaak een groot risico om deze bedrijfssoftware te vernieuwen. Dat past niet meer in deze tijd van digitale transformatie.

Met Thinkwise moderniseert u uw legacy software en realiseert u flexibele toekomstbestendige software die met uw organisatie meegroeit en verandert.

Thinkwise logo

Global Player

Inmiddels werken wereldwijd in meer dan 32 landen bedrijven met enterprise software die gerealiseerd is met het Thinkwise Platform. Niet alleen realiseren wij bedrijfssoftware, wij verkopen het Thinkwise Platform ook in licentie aan softwareleveranciers of system integrators die hiermee softwareoplossingen voor hun klanten realiseren.

Klaar voor de toekomst

Thinkwise paper plane

Wij hebben een passie voor slimmer werken en zijn continu bezig met de doorontwikkeling van het Thinkwise Platform. Onze R&D afdeling houdt zich voortdurend bezig met de laatste technologische ontwikkelingen en trends. Onze klanten concentreren zich op hun business en wij zorgen ervoor dat de software technologisch up to date is en nooit meer veroudert. Zo is uw enterprise software nooit meer een rem op de groei van uw organisatie.

Ons hoofdkantoor staat in Apeldoorn en wij hebben vestigingen in Rotterdam en Eindhoven.