Onze organisatie

Van business app tot ERP

Technologieën volgen elkaar in razend tempo op. Dat biedt kansen voor de business waarin u werkt. Voor u en voor uw concurrenten! Sneller en efficiënter werken, real time inzicht in data, leveranciers of klanten toegang geven tot uw systeem is belangrijker dan ooit.

Waar we vroeger alleen maar lokaal, van achter een pc werkten, willen we onze bedrijfssoftware nu beschikbaar hebben op alle platformen, zowel Windows, web als mobile.

Inmiddels zijn er honderden verschillende soorten  bedrijfssoftware, en ze hebben allemaal iets gemeen: ze zijn niet flexibel of in staat om met uw organisatie mee te groeien. Bovendien verouderen systemen steeds sneller… En dat is eigenlijk heel vervelend.

Dynamische bedrijven in competitieve markten willen en moeten juist snel schakelen om voorop te blijven. Daarom moet bedrijfssoftware ook flexibel zijn! Dat kenmerkt het grote verschil tussen Thinkwise Software en talloze andere – voor u vast bekende! – softwareplatforms.

Het is nu de tijd voor andere software, slimmer, beter, makkelijker en goedkoper. Blijf uw concurrent voor door precies de juiste keuze te maken.

Wij zijn Thinkwise, het betrouwbare alternatief voor organisaties. Van business app tot ERP, software van Thinkwise komt veel sneller tot stand. Thinkwise Software is flexibel en makkelijk aan te passen en veroudert technologisch én functioneel niet.

Thinkwise moderniseert ook bestaande bedrijfssoftware. Het is het logische alternatief voor organisaties die voorop willen lopen in de markt.

MINDER BENODIGDE UREN VOOR AANPASSINGEN - MARKTGEMIDDELDE 43%0%
KLEINERE PROJECTTEAMS - MARKTGEMIDDELDE 17% 0%
MINDER FOUTEN - MARKTGEMIDDELDE 23% 0%

MET THINKWISE IS UW SOFTWARE

Maximaal Flexibel

Het aantal uren dat nodig is om software te realiseren of aan te passen, ligt 80% lager dan het marktgemiddelde. Hiermee komen uw business cases veel sneller rond en hoeft uw software nooit meer functioneel te verouderen.

Van de hoogste kwaliteit

De kwaliteit van onze projecten ligt ver boven het marktgemiddelde. De tijd die verstrijkt tussen het vinden van twee bevindingen is 2½ tot 4½ keer langer bij projecten van Thinkwise.

100% BEHEERSBAAR

Omdat we software realiseren met visuele tools die door iedereen te begrijpen zijn worden software trajecten beheersbaar. De modellen zijn met elkaar geïntegreerd en onderlinge afhankelijkheden worden automatisch inzichtelijk.

ZELFLEREND

Onze software is in staat patronen te herkennen in het gebruikersgedrag, om vervolgens om automatisch de schermen van de gebruikers te optimaliseren. Zo wordt uw software iedere dag eenvoudiger en sluit automatisch steeds beter aan bij uw werkwijze.

Zeer EENVOUDIG

Ons motto is: zo veel mogelijk business, zo min mogelijk software. We gaan er vanuit dat u alleen maar die functies wil waarmee uw bedrijf optimaal presteert. Niet allerlei overbodige functionaliteit waarvoor u wel betaalt maar niks voor terugkrijgt. Thinkwise Software wordt gemaakt zonder overhead; wij maken integrale kernsystemen die voelen als maatwerk.

Device onafhankelijk – nu en in de toekomst

Thinkwise software is automatisch beschikbaar op alle mainstream apparaten. Breekt er een nieuwe technologie door of komt er een nieuw besturingssysteem of browserversie? U stapt binnen een paar uur over, zonder herbouw van uw software.

Download nu het QSM benchmark rapport over Thinkwise!

QSM: bedrijfssoftware / ERP-systemen kunnen sneller, goedkoper en beter

Denkt u ook weleens – of misschien zelfs vaak: kan mijn bedrijfssoftware nou echt niet beter? Of overweegt u om uw ERP-systeem aan inspectie te onderwerpen? Bekijk dan dit QSM-rapport. Want waarvan we dachten dat het een utopie is, blijkt realiteit binnen handbereik!