Thinkwise bestaat 15 jaar!

1-05-2017

Vandaag bestaat Thinkwise 15 jaar! Op 1 mei 2002 startten Robert van der Linden en Victor Klaren hun missie: Zorgen voor alternatieve bedrijfssoftware waar bedrijven wél blij van worden. Tot op de dag van vandaag is deze missie nog altijd de rode draad van Thinkwise.

Trots

"Dit wordt ook onderschreven door onze klanten. Veel toonaangevende bedrijven waar wij al jarenlang voor werken, zien de toegevoegde waarde van onze oplossing. Zij realiseren zich wat het strategisch belang is van beheersbare software die 100% past en een oneindige levensduur heeft. Wij zijn er trots op dat wij al zoveel bedrijven ècht verder hebben kunnen helpen", vertelt Robert van der Linden.

Ambitie voor de toekomst

Op dit moment is Thinkwise een softwarebedrijf met meer dan 100 medewerkers en meer dan 15.000 gebruikers wereldwijd. Van der Linden: “Wij kijken vol vertrouwen naar de toekomst. Onze ambitie is om groter te worden binnen en buiten Nederland en onze concepten nog verder te professionaliseren zodat bedrijven blij zijn én blijven met Thinkwise. Ons jubileum gaat natuurlijk niet ongemerkt voorbij. Wij vieren dit met alle medewerkers en hun familie met een uitgebreid feest”.

 

Voor een betere online ervaring maakt Thinkwise gebruik van cookies. Door het gebruik van deze site gaat u akkoord met ons cookiebeleid
Lees meer over ons cookiebeleid.

Ja, ik accepteer de cookies