Lubbers De Jong gaat naamsbekendheid vergroten van Thinkwise

11-04-2017

Thinkwise start een samenwerking met Lubbers De Jong voor het vergroten van de naamsbekendheid. Lees hieronder het officiële persbericht.

Thinkwise business software gaat naamsbekendheid vergroten met Lubbers De Jong

Thinkwise, de maker van een nieuwe generatie bedrijfssoftware, start een samenwerking met Lubbers De Jong. Thinkwise ontwikkelt voor elke klant een unieke virtuele blauwdruk van zijn specifieke bedrijfsprocessen, waarmee vervolgens automatisch bedrijfssoftware wordt gerealiseerd, die daarna flexibel en tegen beduidend lagere kosten aangepast kan worden. Thinkwise biedt een alternatief voor kostbaar maatwerk, wat voorheen de enige manier was om bedrijfssoftware precies te laten aansluiten op de wensen van een organisatie. Deze low-code modelgedreven bedrijfssoftware werkt niet zoals bestaande software met verschillende gekoppelde randapplicaties en complexe configuraties, maar op basis van een virtuele blauwdruk van de bestaande bedrijfsprocessen, applicaties en datastructuren. Volgens Robert van der Linden, medeoprichter en directeur van het bedrijf, is Lubbers De Jong de juiste partner om de naamsbekendheid van Thinkwise te verbeteren. “Wij leveren een uniek product, dat niet binnen een gevestigde categorie bedrijfssoftware valt. Lubbers De Jong begrijpt deze uitdaging, en gaat ons helpen het verhaal van Thinkwise breder in de markt zetten.”

Functionaliteit loskoppelen van technologie

Thinkwise werd in 2002 opgericht door Robert van der Linden en Victor Klaren, respectievelijk CEO en COO van het bedrijf. Na een carrière als SAP-consultant en ondernemer in onder andere de VS, concludeerde Van der Linden dat er behoefte was aan een nieuwe generatie bedrijfssoftware: “Veel organisaties zijn sterk afhankelijk van complexe ERP-pakketten of dure maatwerksoftware, die na lange implementatietrajecten toch niet aan de verwachtingen voldoen. Ons antwoord daarop is Thinkwise: een low-code platform waarin de bedrijfsprocessen centraal staan en functionaliteit is losgekoppeld van de technologie". De software van Thinkwise doet precies wat bedrijven nodig hebben, en past zich automatisch aan naar de virtuele blauwdruk van hun processen. De applicaties kunnen daarom altijd aangepast worden, zonder lange en kostbare ontwikkeltrajecten. Van der Linden: “Met Thinkwise kunnen bedrijven veel beter inspelen op nieuwe technologische ontwikkelingen, zonder de beperkingen en inflexibiliteit van traditionele bedrijfssoftware.”

Thinkwise Software Factory

De experts kunnen met behulp van de Thinkwise Software Factory binnen enkele dagen een eerste versie van de virtuele blauwdruk van een organisatie opleveren. Dit is vervolgens het functionele fundament van alle specifieke processen en applicaties. Een nieuw proces of een nieuwe technologie kan daarna snel en zonder hoge aanvullende kosten toegevoegd worden. Die flexibiliteit wordt nog verder vergroot doordat organisaties na een training van enkele dagen ook zelf aanpassingen kunnen doen en nieuwe applicaties kunnen ontwikkelen.
Peter Keijzer, directeur van Lubbers De Jong: “Thinkwise geeft bedrijven de middelen in handen om hun bedrijfsvoering te optimaliseren en vernieuwen. Ze leveren een unieke technologie waar bedrijven echt beter van worden. We kijken er dan ook naar uit om te helpen de naamsbekendheid van dit innovatieve Nederlandse tech-bedrijf te vergroten.”

Over Lubbers De Jong

Lubbers De Jong is een Amsterdams pr-bureau dat communicatie en pr inzet als strategische instrumenten voor het bouwen van sterke relaties tussen merken en publieksgroepen. Het bureau is in 1987 opgericht en heeft expertise opgebouwd op het gebied van digital pr en content marketing voor nationale en internationale technologie- en innovatiebedrijven. Lubbers De Jong werkt onder andere voor Red Hat, Infor en Interxion en is sponsor van de Plastic Soup Foundation, Pifworld en TEDxYouth Amsterdam. Vanuit Amsterdam bedient Lubbers De Jong de Benelux. Lubbers De Jong is winnaar van de Dutch PR Award.

Informatie voor de pers:

Lubbers De Jong
Onno Louwen
Communicatieadviseur
020 2050 429
onno@lubbersdejong.nl
https://www.lubbersdejong.com/

Thinkwise
Janine Worst
Corporate Communications
055 312 82 80
jworst@thinkwisesoftware.com

 

Voor een betere online ervaring maakt Thinkwise gebruik van cookies. Door het gebruik van deze site gaat u akkoord met ons cookiebeleid
Lees meer over ons cookiebeleid.

Ja, ik accepteer de cookies