VDL Groep en Thinkwise bekrachtigen samenwerking

19-05-2015

VDL Groep en Thinkwise verlengen hun succesvolle samenwerking. De samenwerking, gestart in 2009, wordt nu bezegeld met een langdurig contract. VDL Groep kiest hiermee voor Thinkwise uit Apeldoorn als strategische softwarepartner voor de toekomst.

Kwaliteitssysteem gemoderniseerd

Eerder werd het kwaliteitssysteem van VDL met Thinkwise gemoderniseerd en uitgebreid zodat het voldoet aan de eisen van de automotive branche en de ISO-TS 16949-norm. Het kwaliteitssysteem is inmiddels bij 7 VDL-bedrijven geïmplementeerd.

ERP applicatie vernieuwen en uitbreiden

De volgende stap is de vernieuwing van de huidige ERP applicatie. Deze applicatie heet PBS en is gebouwd in RPG. Thinkwise moderniseert PBS bij 33 VDL-bedrijven en breidt de functionaliteit de komende jaren verder uit.

Succesvol softwareconcept

“Wij zijn blij met het vertrouwen dat VDL uitspreekt met deze langdurige samenwerking. Dit is het resultaat van onze unieke manier van software-realisatie”, aldus Robert Schildkamp, CFO Thinkwise.

Over VDL

VDL Groep is een internationale industriële onderneming die zich toelegt op de ontwikkeling, productie en verkoop van halffabricaten, bussen en overige eindproducten en de assemblage van personenauto's. VDL Groep is opgericht in 1953 en uitgegroeid tot een onderneming met 85 bedrijven, verspreid over 19 landen en met circa 10.000 medewerkers. Meer weten? www.vdlgroep.com

Anderen bekeken ook:

Voor een betere online ervaring maakt Thinkwise gebruik van cookies. Door het gebruik van deze site gaat u akkoord met ons cookiebeleid
Lees meer over ons cookiebeleid.

Ja, ik accepteer de cookies