Missie & Visie

Passie voor slimmer werken

Missie

Alweer een heel aantal jaar geleden zijn we begonnen met Thinkwise Software. Wat we om ons heen zagen en nog altijd zien in IT-land is de motor van onze dagelijkse missie:

Zorgen voor alternatieve bedrijfssoftware waar bedrijven wél blij van worden.

Wij verstaan onder “blij worden”:

  • ­Software naar je hand kunnen zetten
  • Alleen die software gebruiken die je nodig hebt
  • ­Eenvoudig kunnen aanpassen tijdens het ‘maakproces’ ­
  • Software die niet veroudert
  • ­De beste businesscase en ROI hebben
  • Gebruikers blij maken met onze software

Visie

Voor het formuleren van de visie kijken we naar de toekomst. Hoe denken wij dat mensen, markten en de maatschappij zich ontwikkelen. En wat is daar de betekenis van voor Thinkwise. Wij verwachten dat:

  • Bedrijven in de (nabije) toekomst real time moeten mee veranderen en voldoen aan eisen van consumenten, marktomstandigheden en politiek
  • Organisaties zullen kiezen voor IT-leveranciers die niet zichzelf maar de organisaties voor wie ze werken en diens bedrijfsvoering als leidend uitgangspunt nemen
  • Gebruikers met gepersonaliseerde en zelflerende software willen werken, die prettig in gebruik is en waar ze invloed op hebben
  • Bedrijven “Baas in eigen huis” willen zijn: niet de IT-leverancier maar het bedrijf is leidend, IT is niet langer de remmende factor (voor innovatie)

Thinkwise Software zal dit toonaangevende innovatieve softwarebedrijf zijn.

Thinkwise, your business rules

Waarden

Onze waarden zijn ons ethisch kompas. Uiteraard zijn we eerlijk, hardwerkend en hebben we altijd onze klant in het vizier. Bovenop deze – noem het standaard – werkwijze zijn er een aantal waarden die ons bijzonder maken:

Passie voor slimmer werken

Als het beter kan, doe het dan! Slimmer werken is ons streven in al onze activiteiten. Het gaat niet om keihard werken, het doorbreken van een van “negen tot vijf” werkwijze, maar om slim werken. Om zo het werk ongewoon goed te doen. Om een idee of kans de ruimte te geven die het verdient. En om zo onze klanten te kunnen verrassen met werk waar ze blij van worden.

Ontwikkel jezelf – Unleash your potential

Ons team bestaat uit veel jonge mensen die kansen krijgen ongeacht hun leeftijd. De jeugd heeft niet alleen de toekomst, ze kijken vandaag al kritisch en los van oude opvattingen naar de wereld waarin zij leven. We nemen geen slimme mensen aan om ze vervolgens te begrenzen. Iedereen, van stagiair tot senior medewerker, krijgt en heeft de verantwoordelijkheid om te excelleren. Hiervoor organiseren we onder andere de Innovation Challenge.

Verantwoordelijkheid met en voor elkaar

Er is meer dan werken alleen. In een tijd waarin we steeds meer online zijn en de werk-privébalans goed bewaakt moet worden, vergeten we ook onze medemens niet. Dat kan een collega zijn die een steuntje in zijn of haar rug nodig heeft. Maar ook in maatschappelijke zin willen we verantwoordelijkheid nemen. Dat doen we met de in 2015 opgerichte Thinkwise Foundation.

We zijn zuinig op onze aarde

We hebben maar één aarde en daar willen we zuinig op zijn. We scheiden afval, rijden steeds meer elektrisch, recyclen waar mogelijk.
Daarnaast rijden we niet naar klanten als overleg en samenwerken ook online kan.

Download nu het QSM benchmark rapport over Thinkwise!

QSM: bedrijfssoftware / ERP-systemen kunnen sneller, goedkoper en beter

Denkt u ook weleens – of misschien zelfs vaak: kan mijn bedrijfssoftware nou echt niet beter? Of overweegt u om uw ERP-systeem aan inspectie te onderwerpen? Bekijk dan dit QSM-rapport. Want waarvan we dachten dat het een utopie is, blijkt realiteit binnen handbereik!