Low-Code Platform voor Independent Software Vendors


Jouw software altijd technologisch en functioneel up-to-date?

> Moderniseer en innoveer jouw oplossing
> Automatisch beschikbaar op de nieuwste technologieën
> Minimaal 10x sneller ontwikkelen
> Licentiekosten onafhankelijk van het aantal gebruikers


Jouw pakket altijd up to date

 Thinkwise biedt Independent Software Vendors een structurele oplossing voor de toekomstbestendigheid van hun organisatie:

Geen schilsoftware of apps en portals om jouw bestaande pakket heen maar een volledige vernieuwing door middel van een geïntegreerd low-code software ontwikkelingsplatform dat afrekent met de veroudering van jouw pakket.

Met het Thinkwise platform moderniseer je jouw product en houd je deze automatisch up-to-date. Met jouw branche kennis concentreer jij je op de business functionaliteit waarmee je het verschil in de markt maakt. Thinkwise zorgt ervoor dat jouw pakket altijd beschikbaar is op de nieuwste technologieën en dus eeuwig meegaat.

Moderniseer jouw pakket

Wanneer jouw pakket vooral technologisch verouderd is, kan het gemoderniseerd worden. Je behoudt jouw gedachtengoed en het verkort de time-to-market aanzienlijk. Daarnaast heb je een nieuwe basis om door te ontwikkelen en jouw pakket nog meer onderscheidend te maken. Het Thinkwise platform helpt Independent Software Vendors voor altijd van hun legacy problematiek af.

Antea Group low-code platform
Acto low-code platform
Dinz logo
Olyslager logo
Functie Wijzer
IT Partner logo

Stop met programmeren, start met modelleren

Snel, kosten efficiënt en intuïtief in gebruik

Het volledig geïntegreerde low-code platform van Thinkwise is specifiek ontworpen om omvangrijke en complexe applicaties mee te ontwikkelen, zoals ERP en andere bedrijfskritische software. Na een korte opleiding van een week realiseer je minimaal 10x sneller dan met traditionele softwareontwikkeling methoden.

Door het gebruik van het Thinkwise platform word je als softwareleverancier op technologisch vlak volledig ontzorgd. Jouw oplossing is direct beschikbaar op zowel Windows, Web en Mobile. Daarnaast zorgen wij ervoor dat de Thinkwise technologie, die onder de door jou gemodelleerde processen draait, altijd up to date en bug vrij is.

Neem de kracht van het Thinkwise platform in huis en ervaar ongekende vrijheid, time-to-market en flexibiliteit.

Het resultaat

Moderniseren

Wanneer jouw pakket vooral technologisch verouderd is, maar functioneel nog voldoet, kan het pakket worden gemoderniseerd. Je behoudt jouw gedachtegoed en het verkort de time-to-market aanzienlijk. Daarnaast heb je een nieuwe basis om door te ontwikkelen en jouw pakket nog meer onderscheidend te maken.

Hoogste productiviteit

Het aantal uren dat nodig is om de projecten te realiseren, ligt minimaal 80 procent lager dan het marktgemiddelde. Dit is niet alleen onze eigen bevinding maar ook de conclusie van onafhankelijk onderzoeksbureau QSM.

Automatisch modern

Met het Thinkwise platform voorkom jij dat jouw pakket opnieuw veroudert. Deze gaat automatisch over naar de nieuwste technologie zonder het opnieuw te bouwen. In feite besteed je een groot gedeelte van de technologie uit. Je kunt je volledig richten op jouw unieke business functionaliteit en zich daarmee verder onderscheiden.

Beheersbaar maatwerk

Komen nieuwe wensen van klanten en partners in jouw standaard? Of houd je die liever apart? Met het Thinkwise platform kan je beiden perfect beheersen en kunnen jouw klanten altijd eenvoudig mee naar de nieuwste versies.

Eenvoudig te leren

Met onze kosteloze online leeromgeving leren jouw ontwikkelaars snel en efficiënt werken met het Thinkwise Platform. Verder verzorgt onze Academy release trainingen zodat jouw ontwikkelaars altijd met de nieuwste technologieën en features werken.

Big, bigger, biggest

Het Thinkwise platform is specifiek ontworpen om (zeer) grote applicaties mee te realiseren, zowel qua omvang als hoeveelheid data. Geen applicatie is te groot of te complex en is tegelijkertijd supersnel. Het groeit eenvoudig mee met de wensen van jouw klant en je blijft koploper in jouw marktsegment.

Thinkwise Community

Alle Thinkwise platformgebruikers zijn aangesloten bij onze bloeiende community. Binnen deze community komen platformgebruikers samen om te praten over softwareontwikkeling met het Thinkwise low-code platform. Om ideeën te delen, en om samen naar oplossingen te zoeken.

Thinkwise Platform Experience

Thinkwise Proof of Value

Ervaar het Thinkwise Platform live!

In onze Platform Experience ervaar je hoe met het Thinkwise Platform de belofte van snellere, betere en goedkopere enterprise software waargemaakt wordt.

Stap voor stap laten we zien hoe een Thinkwise applicatie tot stand komt. Van requirements tot testen en zelfs aanpassingen na Go-live.

  • De Thinkwise Platform Experience is kosteloos
  • Leer om vanuit de business software te ontwikkelen
  • Ontdek hoe je, zonder technische achtergrond,  eenvoudig enterprise software kunt modelleren

Tijdens de sessie is er uiteraard ruimte om jouw specifieke situatie met Thinkwise experts te bespreken.

Blogs

3 typen core-applicaties: waar zet je low-code voor in? 3 typen core-applicaties: waar zet je low-code voor in?

3 typen core-applicaties: waar zet je low-code voor in?

De kernapplicaties van een organisatie regelen de primaire bedrijfsprocessen.Ze worden…

External Penetration Test - Statement of Outcomes Succesful pentest of the Thinkwise Platform
Low-code geeft nieuw leven aan legacy software pakketten Low-code geeft nieuw leven aan legacy-softwarepakketten

Low-code geeft nieuw leven aan legacy-softwarepakketten

Technologieën komen en gaan en dit heeft als gevolg dat…

7 adviezen om het juiste low-code platform te selecteren voor bedrijfskritische applicaties 7 tips om een low-code platform te selecteren voor kernapplicaties
Royal Wagenborg kiest het Thinkwise low-code platform voor het moderniseren van haar volledige applicatielandschap
Waarom zou je legacy-software moderniseren?