Thinkwise Platform

Low-Code voor in-house software development


Ontwikkel razendsnel omvangrijke applicaties!

> Deploy oplossingen in de cloud of on-premise
> Direct beschikbaar op Windows, Web en Mobile
> Koppel met andere systemen en databronnen
> Licentiekosten onafhankelijk van het aantal gebruikers


Modelleer uw eigen bedrijfssoftware

Met het Thinkwise low-code platform modelleert u, met minimale technische kennis, omvangrijke businessapplicaties die 100% aansluiten op alle processen in uw bedrijf. Het Thinkwise Platform zorgt daarbij voor een enorme verhoging van uw productiviteit, tot wel een factor 10 ten opzichte van traditionele softwareontwikkeling. Nieuwe proposities of bedrijfsprocessen zet u in een handomdraai om naar een perfect passende oplossing. Naast deze flexibiliteit en snelheid blijft uw software ook nog eens automatisch technologisch up to date.

Met Thinkwise zijn de traditionele uitdagingen met softwareontwikkeling verleden tijd.

Low-Code for Core Systems

Organisaties zoals Zeeman en de VDL Groep gingen u voor en realiseren met Thinkwise hun volledige applicatielandschap. Ontdek de kracht van Thinkwise en neem het heft weer in handen!

Vivat logo
WILA
Zeeman logo
Faco logo
Logo Koninklijke Saan
logo Zeelandia

Stop met programmeren, start met modelleren

Snel, kosten efficiënt en intuïtief in gebruik

Het volledig geïntegreerde low-code platform van Thinkwise is wereldwijd het enige voor complexe bedrijfssoftware zoals ERP. Na een korte opleiding van een week realiseert u minimaal 10x sneller dan met traditionele softwareontwikkelings methoden.

Ook het onderhouden van door u gerealiseerde software gaat veel makkelijker, dat doen wij namelijk. Wij zorgen ervoor dat de Thinkwise technologie, die onder de door u gemodelleerde processen draait, altijd up to date en bug vrij is.

Neem de kracht van het Thinkwise platform in huis en ervaar ongekende vrijheid, time-to-market en flexibiliteit. 

 

Het resultaat

Speel snel in op behoefte van de Business

Innoveer sneller dan ooit tevoren. Met Thinkwise hoeft u zich geen zorgen meer te maken over toekomstige ontwikkelingen. Omarm nieuwe technologie zoals AI, IOT, Big Data.

Vervang legacy

Stop met het bouwen van appjes en plakband oplossingen. Stop met symptoom bestrijding. Met Thinkwise haalt u een platform in huis waarmee de kern van het probleem kan worden aangepakt. Moderniseer uw legacy, begin vandaag!

Integratie

Ongelimiteerde connectiviteit. Dankzij de Thinkwise Indicium© service laag integreert Thinkwise Software gemakkelijk met bestaande platformen, technologie en processen.

Eenvoudig te leren

Organisaties die gaan realiseren met het Thinkwise platform bieden wij standaard een opleidingstraject aan van 5 dagen. Daarna kunnen uw ontwikkelaars zelfstandig verder met ons ontwikkelplatform. Stop developing, start modeling!

Perfect Fit

Thinkwise levert oplossingen die het volledige operationele proces perfect ondersteunen. Zo min mogelijk software, maar alles wat u nodig heeft. Specifiek ontworpen aan de hand van de processen die uw organisatie uniek maken.

Thinkwise Community

Alle Thinkwise platformgebruikers zijn aangesloten bij onze bloeiende community. Binnen deze community komen platformgebruikers samen om te praten over softwareontwikkeling met het Thinkwise low-code platform. Om ideeën te delen, en om samen naar oplossingen te zoeken.

Modelleren in een Low-Code platform

Minimaal 10x sneller dan programmeren

Low-code is een antwoord op de vraag naar snelle en betere methoden om bedrijfssoftware te realiseren. Reguliere low-code oplossingen worden meestal ingezet om snel kleinere applicaties te ontwikkelen. Deze zijn niet bedoeld voor het realiseren van grote bedrijfskritische systemen of ERP.

Het Thinkwise platform is hierin uniek!  Thinkwise is wereldwijd het enige low-code platform dat is gespecialiseerd in het modelleren van grote business applicaties en Enterprise software. Zelfs bestaande, verouderde applicaties kunnen gemoderniseerd worden. Dit wordt bekrachtigd door o.a. Forrester.

Ontdek low-code voor enterprise software, probeer het Thinkwise Platform nu uit.

10x sneller

Bedrijfssoftware als strategisch wapen

Dit lukt niet met langdurige ontwikkelprojecten of softwarepakketten die u dwingen om concessies te doen in functionaliteit of uw bedrijfsprocessen. Na 30 jaar traditionele softwareoplossingen is er nu iets revolutionairs: Software modelleren, onafhankelijk van technologie, met het Thinkwise low-code platform.

Thinkwise Platform Experience

Thinkwise Proof of Value

Ervaar het Thinkwise Platform live!

In onze Platform Experience ervaart u hoe met het Thinkwise Platform de belofte van snellere, betere en goedkopere enterprise software waargemaakt wordt.

Stap voor stap laten we zien hoe een Thinkwise applicatie tot stand komt. Van requirements tot testen en zelfs aanpassingen na Go-live.

  • De Thinkwise Platform Experience is kosteloos
  • Leer om vanuit de business software te ontwikkelen
  • Ontdek hoe u, zonder technische achtergrond,  eenvoudig enterprise software kunt modelleren

Tijdens de sessie is er uiteraard ruimte om uw specifieke situatie met Thinkwise experts te bespreken.

Blogs

Nieuwsbericht COVID-19 Thinkwise Dienstverlening Thinkwise gaat gewoon door
Organisaties moderniseren Organisaties moderniseren met low-code is realiteit geworden
traditionele software Waarom traditionele software ten dode is opgeschreven
Blog architectuur De architectuur van het Thinkwise Platform in het kort
vogelvlucht-small Het Thinkwise Platform in vogelvlucht
Wat origami en low-code software gemeen hebben Wat origami en low-code software gemeen hebben