Opinity – Taking the lead

Opinity projects richt zich op het leveren van interactieve, high-performance en geïntegreerde/ schaalbare oplossingen. Dit doen we doormiddel van maatwerk oplossingen, Thinkwise lowcode platform solutions en enterprise systemen gericht op integratie van PIM voor de technische groothandel en toepassingen voor Public transport met activiteiten in Nederland en Europa.

Onze deskundige teams hebben jarenlange ervaring in het opleveren van bredere en diverse eisen van klanten die te maken hebben met het ontwikkelen van maatwerk-oplossingen en het ontwerpen van ervaringen die verder gaan dan die van alleen mobiele of webapps.
De op relaties gebaseerde aanpak van ons unieke bedrijfsmodel is gebaseerd op samen verder groeien / ontwikkelen. Met steekwoorden als; Snel, efficiënt en altijd binnen budget.

Bij Opinity projects zorgen we ervoor dat onze klanten altijd voorop blijven lopen door middel van de meest aanpasbare en flexibele technologie-oplossing. Wij trainen onze medewerkers voortdurend en bereiden hen voor op het navigeren door macro-uitdagingen en technologische verschuivingen, opkomende trends en oplossingen voor uw veranderende markt.
We richten ons op het succes van de toepassing om de complexe uitdaging(en) van onze klant aan te pakken die uiteindelijk de waarde voor hun product/merk/dienst/ organisatie maximaliseert.
Opinity projects: Creating the lead voor jouw digitale transformatie

De punten waarop Opinity projects zich onderscheidt van de concurrentie zijn snelheid van realisatie, branche kennis, snel schakelen, flexibiliteit en de excellente technische kennis.

    • Opkomende technologische focus

Focus op het leveren van toepassingen met de meest geavanceerde platforms met een futuristische benadering van onze klanten. De expertise en ervaring van Opinity projects strekt zich uit tot zowel proprietary als open source software applicatieontwikkeling.

    • Tool- en omgevingskennis

Diepgaande kennis en ruime ervaring in wireframing, prototyping tools en gebruikerservaring/klantervaring (UX/CX) expertise. We helpen u ook om aan de architectonische en integratie-eisen te voldoen met back-office systemen of record.

    • Agile Leveringsmodel

We richten ons diep op de agile -aanpak om de levering beter te organiseren, de structuur te stroomlijnen vanuit een end-to-end perspectief en de communicatiestijl te verbeteren voor een maximale samenwerking en transparantie tussen alle belanghebbenden.

    • Flexibele betrokkenheid

Wij bieden diensten aan in het ontwikkelen, integreren, leveren en onderhouden van digitale oplossingen in een 24*7 engagement omgeving. We bieden een flexibeler model voor klant-betrokkenheid, waardoor de uitdagingen op het gebied van resources in de loop van de tijd worden verlicht.

    • Schaalbare oplossingen

Met Low-Code, Java, C#, .NET, Angular, React, Vue.js, Ionic, Python en meer, bouwen , beheren en onderhouden wij oplossingen die zeer schaalbaar zijn om aan de toekomstige eisen van de bedrijfsuitbreidingen van onze klanten te voldoen.

Technologie Voordelen

Het bedrijfsmodel van Opinity projects is gericht op de digitale transformatie om de efficiëntie van de bedrijven te verhogen. Ons team bestaat uit professionals met de hoogste technische expertise, waardoor we kunnen werken aan de complexe en geavanceerde oplossingen die een grondig begrip vereisen. Dit resulteert in ons vermogen om vaardigheden, expertise en middelen te beheren en te integreren om de beste resultaten aan onze klanten te leveren.

Enterprise low-code solutions?

Waarom ontwikkelen we op het Thinkwise low-code Platform?
Het is het enige low-code platform gespecialiseerd in het realiseren van omvangrijke bedrijfs-software. Minimaal tien keer sneller dan traditionele softwareontwikkeling. Vervang en voorkom legacy software met applicaties die automatisch modern blijven.

Permanente voorsprong op jouw concurrent

Met Opinity en het Thinkwise low-code Platform wordt software een strategische pijler voor iedere organisatie, doordat het eenvoudig aanpasbaar, altijd up-to-date en overal beschikbaar is.
Daarnaast kun je business processen optimaliseren zoals je dat zelf wilt en daardoor voor een hogere efficiëntie zorgen. Wij realiseren technologische oplossingen welke u de strategische voorsprong op de concurrentie wordt geboden!

Meer info

Opinity zorgt er graag voor dat u altijd up-to-date bent, altijd aanpasbaar aan de businesswens van vandaag én morgen.
Benieuwd wat er mogelijk is of wil je gewoon even sparren? App, bel +31651260121 of stuur me een mail via henk-jan.unger@opinity.nl

.