Business Innovators

Versnel uw Digitale Transformatie

Neem afscheid van rigide systemen, miljoenen regels code, technologische en functionele veroudering.

Thinkwise biedt u de flexibiliteit om in te kunnen spelen op veranderingen in de markt en de zekerheid dat uw software nooit meer technologisch zal verouderen. Bedrijfssoftware zal nooit meer een remmende factor zijn op de groei van uw organisatie.

Met Thinkwise als partner zorgt u ervoor dat uw IT landschap 100% beheersbaar wordt en blijft.

Innovatie als slagkracht

Bedrijfssoftware gerealiseerd met het Thinkwise platform zorgt voor een versnelling in innovatie. Alle door ons geleverde bedrijfssoftware is hyper-flexibel en razendsnel aanpasbaar. Onze model-gedreven manier van software ontwikkeling rekent af met technologische schuld, complexiteit en legacy. Met Thinkwise is uw  bedrijfssoftware altijd up to date, nu en in de toekomst.

Profextru
VDL
Manter International
WEC Lines
Profextru
VDL
Manter International
WEC Lines

De Thinkwise methode

Klaar voor de toekomst

Samen met u modelleren wij uw business processen: We maken een functionele beschrijving van uw bedrijfsprocessen en leggen deze vast in een grafisch model.  Deze modellen worden met het Thinkwise low-code platform gerealiseerd en leiden automatisch tot werkende software.

Dat maakt dat uw unieke oplossing aanvoelt als maatwerk, maar geheel afgeleid is van functionele modellen.

Thinkwise kiest ervoor om deze modellen volledig te scheiden van technologie. Een model laat zich daarbij veel makkelijker aanpassen dan miljoenen regels code. Het grote voordeel: als u het model aanpast verandert de software automatisch mee. Dit betekent dat uw software altijd functioneel en technologisch up-to-date blijft.

Onsterfelijke software:  een revolutionaire ontwikkeling in de softwarebranche.

Het resultaat

Innovatie

Innoveer sneller dan ooit tevoren. Met Thinkwise hoeft u zich geen zogen meer te maken over toekomstige ontwikkelingen. Omarm nieuwe technologie zoals AI, IOT, Big Data. De business kan weer leidend zijn.

Beheersbaarheid

Thinkwise bedrijfssoftware groeit mee met de ambities van uw organisatie. Zonder onvoorziene kosten, dure consultants of verborgen fee’s.

Gebruiksvriendelijkheid

Met Thinkwise ontwikkelde bedrijfssoftware is eenvoudig in gebruik. Altijd meteen beschikbaar op web, mobiel en Windows.

Life-Time guarantee

Wij geloven in de kracht van ons platform. Daarom bieden wij al onze klanten een life-time guarantee op alle bedrijfssoftware die wij bouwen.

Perfect Fit

Thinkwise levert oplossingen die het volledige operationele proces perfect ondersteunen. Zo min mogelijk software, maar alles wat u nodig heeft. Specifiek ontworpen aan de hand van de processen die uw organisatie uniek maken.

Bouw door op succes uit het verleden

Thinkwise is flexibel en de mogelijkheden van onze software zijn grenzeloos. Maar dat betekent niet dat u het wiel weer helemaal opnieuw moet uitvinden. Moderniseer uw bestaande legacy omgeving met Thinkwise. Onze unieke Upcycle technologie kan succesvolle processen uit het verleden gemakkelijk vatten in nieuwe modellen en dus meenemen naar nieuwe technologie.

Custom Demo

De beste demo is een demo met uw eigen data en processen. Dat is wat we bieden met de Thinkwise Custom Demo

Vraag de Thinkwise Custom Demo aan en ontdek wat Thinkwise voor uw organisatie kan betekenen! Dan ziet u uw eigen vertrouwde omgeving op een heel nieuw platform.

Een overtuigende demonstratie, volledig op maat en toegespitst op UW processen en UW data. Zo kunt u echt een goede afweging maken.

  • Een Custom Demo is gratis;
  • Een Custom Demo is op maat gemaakt;
  • We werken met door u aangeleverde data;
  • Direct inzicht in uw versie van Thinkwise software.

“Ons motto kracht door samenwerking is ook zeer van toepassing op onze strategische softwarepartner Thinkwise. Door deze succesvolle samenwerking kunnen wij in de toekomst succesvol blijven innoveren.”

Blogs

Remove legacy software Low-code is vaak geen legacy-killer
Human vs AI Future-proof IT: verre droom of tastbare realiteit?
Forrester_thinkwise Onafhankelijk onderzoeksbureau bevestigt unieke positie Thinkwise in low-code softwarelandschap
Software voor iedereen Thinkwise-technologie voor iedereen beschikbaar
8 aandachtspunten blog Hoe kies je de beste software als je een digital enterprise wordt?
Softwarerevolutie Wat betekent de low-code softwarerevolutie
voor u?