Bibliotheek

Al onze content, tools en sessies – gratis – en op 1 plaats

Heeft u ideeën voor whitepapers, checklists, sessies? Geef uw suggesties hier door!

QSM Rapport

Download nu het QSM benchmark rapport over Thinkwise!

Er heerst een groeiend besef dat bedrijfssoftware beter kan. Snellere implementatie, eenvoudiger in gebruik, met kortere doorlooptijd, eenvoudig uitbreidbaar en tegen fors lagere kosten. Precies daarom doet het voorname onderzoeksbureau QSM onderzoek. Recent was Thinkwise aan de beurt. De Engelstalige versie van het QSM rapport is hier te vinden.

Whitepaper Hoe complex is uw IT-landschap en hoe lost u dit op?

Complexe bibliotheek

De IT-omgeving van organisaties is er al lang niet meer alleen om processen te ondersteunen of efficiënter te maken. Nieuwe digitale technologie – van Big Data en cloudtechnologie tot IOT, cloud en kunstmatige intelligentie – maakt het mogelijk om op nieuwe marktkansen in te spelen of nieuwe bedrijfsmodellen te ontwikkelen.

In dit Whitepaper leest u hoe u de problematiek omtrent complexe IT landschappen kunt oplossen.

The Total Economic Impact™ Of Thinkwise Software (Engels)

Thinkwise commissioned Forrester Consulting to conduct a Total Economic Impact™ (TEI) study and examine the potential return on investment (ROI) enterprises may realize by deploying a custom Thinkwise solution. The purpose of this study is to provide readers with a framework to evaluate the potential financial impact of the Thinkwise ERP on their organizations.

Whitepaper Wat weet ik na een proof of concept?

Lees de Thinkwise whitepaper over ons overtuigende Proof of Concept voor uw organisatie.

Lees de whitepaper over ons overtuigende Proof of Concept voor uw organisatie. We zullen het ook bij u aantonen: bedrijfssoftware kan sneller, beter en goedkoper. Onze testdrive met uw eigen data en processen geeft u al een heel goed beeld van de mogelijkheden van de Thinkwise Suite. Maar een Proof of Concept levert het harde bewijs dat het ook voor uw organisatie gegarandeerd gaat werken.

Whitepaper IT strop

Lees onze whitepaper met de kern van hedendaagse ERP-problematiek en hoe Thinkwise die problemen definitief oplost: met een zeer geavanceerd modelleerplatform.

Lees onze whitepaper met de kern van hedendaagse ERP-problematiek en hoe Thinkwise die problemen definitief oplost: met een zeer geavanceerd modelleerplatform. Nooit meer problemen bij bouw of aanpassingen, verbazingwekkende projecttijdwinst en een oneindige levensduur.

Online Kennismaking

Meld u nu aan voor een Online Demonstratie van Thinkwise!

Onze aanpak van de ontwikkeling van ERP-bedrijfssoftware is zo radicaal innovatief, dat u het gewoon even moet zien. Dat kan vanuit uw eigen stoel op kantoor of thuis. In een halfuur leggen we uit wat de gedachte achter onze aanpak is en hoe de techniek werkt waarmee we het allemaal waarmaken. Nooit meer problemen bij ERP-bouw of aanpassingen, verbazingwekkende tijdwinst en een oneindige levensduur van de oplossing.

Technische Sessie

Meld u nu aan voor een Technische Sessie van Thinkwise!

In onze veelgeprezen technische sessies laten we u tot in detail zien hoe wij – en u! – met de Thinkwise Suite de belofte van snellere, betere en goedkopere ERP-software kunnen waarmaken. Stap voor stap laten we zien hoe een Thinkwise applicatie tot stand komt. Van requirements tot testen en zelfs aanpassingen na Go-live.

Thinkwise Testdrive

De beste demo is een demo met uw eigen data en processen. Dat is wat we bieden met de Thinkwise Testdrive.

De beste demo is een demo met uw eigen data en processen. Dat is wat we bieden met de Thinkwise Testdrive. Dan ziet u uw eigen vertrouwde omgeving op een heel nieuw platform. Veel werk? Welnee, snelheid is juist een van de krachten van Thinkwise. Dus bieden we hem vrijblijvend en kosteloos aan.

Persoonlijk gesprek met een Thinkwise Specialist

Meld u nu aan voor een perosonlijke gesprek met 1 van de specialisten van Thinkwise!

We snappen best als u onze claim ongelooflijk vindt. Of zelfs ongeloofwaardig. Want als het echt zo goed is, waarom doen anderen het dan niet zo? Omdat hun keuzes uit het verleden in de weg zitten. We leggen dat uit. Vraag een gesprek aan. En leg ons het vuur maar aan de schenen.